Saturday , 27 April 2024

ΕΛ.ΤΑ. Βασιλικών: Αναμένοντας το ραντεβού με το ΤΑΙΠΕΔ για την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος

Ραντεβού έξω από το Διοικητήριο έδωσαν το πρωί δεκάδες κάτοικοι των Βασιλικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ.

Αντιπροσωπεία του δήμου Θέρμης συναντήθηκε με τον συντονιστή του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννη Παπαγεωργίου στον οποίο επιδόθηκαν ψηφίσματα και αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου καθώς και όλων των τοπικών συμβουλίων της δημοτικής ενότητας Βασιλικών και όλων των φορέων της περιοχής.

«Οι πολίτες με το κλείσιμο του υποκαταστήματος αναγκάζονται να μετακινούνται για την εξυπηρέτησή τους αρκετά χιλιόμετρα, έως και 40 σε αρκετές περιπτώσεις για να μεταβούν στη Θέρμη όπου είναι και το πλησιέστερο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Πρόκειται για μία απαράδεκτη απόφαση και θα διαμαρτυρηθούμε σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση. Ζητούμε να ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση και να επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Βασιλικών», τόνισε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Παπαγεωργίου, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Διοικητήριο ότι υπήρξε δέσμευση για να κλειστεί μια συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ το οποίο έχει την ευθύνη για την συγκεκριμένη απόφαση.

«Θα παραμείνουμε σε εγρήγορση και σε περίπτωση που ο λόγος που κλείνει το υποκατάστημα είναι η οικονομική επιβάρυνση από το μίσθωμα που πληρώνουν τα ΕΛΤΑ για τη στέγασή τους δεσμευτήκαμε ως δήμος ότι θα δώσουμε εμείς τη λύση και θα βρούμε χώρο ώστε να επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Βασιλικών, τον εξοπλισμό του οποίου όπως καλά γνωρίζετε δεν επιτρέψαμε να απομακρυνθεί από το χώρο που λειτουργούσε έως σήμερα», σημείωσε ο δήμαρχος Θέρμης.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *