Saturday , 4 May 2024

Ενιαίο φορέα για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης προτείνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Του Γ. Κατσιάνη

Τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, πρότεινε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, προτεραιότητα του έργου είναι “να αναπτυχθεί σωστά ώστε να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών και να αποκτήσει το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες παραλιακές ευρωπαϊκές πόλεις”.

“Δυστυχώς, όμως, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας περιφρονεί την αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών. Δεν μπορεί να σχεδιάζουν πίσω από κλειστές πόρτες έργα, που αφορούν εκατομμύρια πολίτες με προτεραιότητα πως θα έχουν καλές σχέσεις με ισχυρά συμφέροντα”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και κάλεσε τον πρωθυπουργό “να σταματήσει ο κ. Μητσοτάκης να παίρνει αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες αποκλειστικά με προτεραιότητα το χάιδεμα ισχυρών οικονομικών συμφερόντων”.

Προηγουμένως, ο κ. Ανδρουλάκης περιόδευσε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς (φωτογραφία) και συνομίλησε με δημότες και κατοίκους της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *