Thursday , 2 May 2024

Εξιτήριο πήρε ο οδηγός του ΟΑΣΘ που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς

Του Γ.Κατσιάνη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς, την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 72.

Αφορμή για την επίθεση στάθηκε η παρατήρηση που έκανε ο οδηγός σε ομάδα περίπου 20 νεαρών, οι οποίοι ενοχλούσαν με τη συμπεριφορά τους τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου.

“Λίγο πριν φτάσουν στο τέρμα της γραμμής, δύο νεαροί, εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα, πλησίασαν τον οδηγό και άρχισαν να τον χτυπάνε στο πρόσωπο”, δήλωσε στο thesseconomy.gr, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας, ο οποίος σημείωσε ότι είναι το σοβαρότερο περιστατικό των τελευταίων μηνών.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 όταν επιβάτης της νυχτερινής γραμμής 79 “ΙΚΕΑ-Αεροδρόμιο επιτέθηκε και τραυμάτισε τον οδηγό στο πρόσωπο.

“Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του και στέκεται δίπλα τους, παρέχοντας ηθική και νομική υποστήριξη, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών”, τονίζεται, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *