Thursday , 28 March 2024

Επίσκεψη του CEO του ΤΑΙΠΕΔ στην Αλεξανδρούπολη για το λιμάνι

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης, επισκέφθηκε σήμερα την Αλεξανδρούπολη. Ο πρώτος σταθμός της επίσκεψής του ήταν οι εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α. Α.Ε.), όπου συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Α. Α.Ε. μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στη ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένα και τα επόμενα βήματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη αυτής της κρίσιμης υποδομής, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάιο, το ΤΑΙΠΕΔ έχει αναλάβει τον ρόλο της Αρχής Σχεδιασμού Λιμένων για όλα τα λιμάνια που έχει στο χαρτοφυλάκιό του.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Ο.Λ.Α. Α.Ε., ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Ηλία Δαστερίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Μπόγδη, τον Αντιδήμαρχο Δόμησης, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Βασίλη Δέλκο και τον Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε., Παναγιώτη Μπίκο. 

Η επίσκεψη του κ. Πολίτη στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *