Tuesday , 16 April 2024

Επανεκλογή Βασίλη Μασσέλου στην προεδρία του ΣΕΠΕΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής & Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ).

Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο κ. Βασίλειος Μασσέλος από την εταιρεία NOTA ΑΕ. Τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέλαβαν ο κ. Χρήστος Τσιόλιας από την εταιρεία OXFORD COMPANY ΑΕ και ο κ. Νικόλαος Δάκος από την εταιρεία MASS FASHION ΑΕ. Γενικός Γραμματέας εκλέχθηκε ο κ. Ιωάννης Σιούγγαρης από την εταιρεία MINERVA ΑΕ, ενώ την θέση του οικονομικού επόπτη έλαβε ο κ. Ιωάννης Λαυρεντιάδης από την Κ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΕ.

Ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέχουν οι κ.κ. Σωτήριος Χαριτίδης από την εταιρεία ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, Ζαφείριος Χήρας από την ΧΗΡΑΣ ΑΕ, Παναγιώτης Κυρίδης από την ΒΙΟΣΤΑΜΠ ΑΒΕΕ και Δημήτριος Παπαμαυρουδής από την εταιρεία ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν 4 αριστίδην μέλη. Ο προηγούμενος πρόεδρος, κ. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος από τον όμιλο ΕΛΒΕ , ο κ. Ιωάννης Ακκάς από τα ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ο κ. Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος από την εταιρεία TOI&MOI ΑΒΕΕ και ο κ. Σταμάτης Κουρούδης από τα ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *