Thursday , 25 April 2024

Επεισόδια και πάλι στο κέντρο το βράδυ – Τέσσερις συλλήψεις

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ με “πρωταγωνιστές” μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, που πραγματοποίησαν έκτακτη, μη προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης,  με αφορμή το αιματηρό περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα Αττικής.

Σύμφωναμε την Ελληνική Ασρυνοία, γύρω στις 23:40, οι συγκεντρωθέντες πραγματοποίησαν πορεία μέσω κεντρικών οδών, κατά τη διάρκεια της οποίας προέβησαν, διαδοχικά, σε ρίψη αντικειμένων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν κατάλληλα παρατεταγμένες, οι οποίες τους απώθησαν αποτρέποντας περαιτέρω κλιμάκωση.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ένας εκ των συλληφθέντων, που δήλωσε τραυματισμό σύμφωναμετην ΕΛ.ΑΣ. αργότερα στον οποίο παρασχέθηκε κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Κατά την κίνηση της πορείας στην οδό Εγνατία, προκλήθηκαν φθορές στη βιτρίνα καταστήματος με εκκλησιαστικά είδη και σε άλλα καταστήματα, όπως και σε είσοδο οικοδομής.

Έχει σχηματισθει σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *