Tuesday , 16 April 2024

Επιχειρηματική αποστολή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στη διεθνή κλαδική έκθεση κοσμημάτων και ρολογιών INHORGENTA MUNICH 2020

Επιχειρηματική αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων INHORGENTA MUNICH, που θα λάβει χώρα από τις 14 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2020, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο επιθυμώντας να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην έκθεση, η οποία πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της για 47η φορά, έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη συμμετοχή τους ως εκθέτες, δεκαεπτά ελληνικές και μία κυπριακή επιχείρηση και πιο συγκεκριμένα οι: Acme Art Handmade Jewellery, ATELIER ERRIKOS Andreopoulos E. – Chatzalexi M. O.E., ANNA DIMADOU, Apostolos Jewellery, Niki Boli, Fotini Psarouli Jewellery, JCOU IKE, KalomiraMarina Papageorgiou”PRIGIPO” , Kiss The Frog Studio Ltd., Krinaki Fotini Handmade Jewelry, MARGONI COLLECTION, Micahel Hatzimihail sia OE,  MOJOOLS, Onirolithi – Veatriki Chasiotou,LoumiEnag-Paragioudakis Spyr, Puntos artjewellery, TALOUMIS IKE και WHITE DIAMOND LP.

Η INHORGENTA MUNICH αποτελεί το βαρόμετρο για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας. Εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., στην έκθεση παρουσιάζονται και μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος. Τη διοργάνωση πλαισιώνει ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών και συναντήσεων σχετικά με τα θέματα και τις ανάγκες του κλάδου.

Το 2020 η έκθεση δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 3 χρόνια (INHORGENTA Brand New), σε σχεδιαστές και χρυσοχόους με θεματικά concepts (Concepts Forum), σε αργυροχόους (Silversmiths Forum), σε σχεδιαστές (Designarea), σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται γύρω από την ψηφιοποίηση (INHORGENTA Digitize) αλλά και σε κολλέγια και πανεπιστήμια (INHORGENTA Campus), να παρουσιάσουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα C2), τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

Η έκθεση είναι ανοικτή μόνο για εμπορικούς επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία διοργάνωση προσήλθαν 27.000 εμπορικοί επισκέπτες από 70 χώρες, εκ των οποίων μεγάλο ποσοστό προήλθε από χώρες εκτός Γερμανίας, όπως Αυστρία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Ρωσία και Ισραήλ. Οι 1.052 εκθέτες από 41 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε μία εκθεσιακή επιφάνεια 65.000 τ.μ. Από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν 25 επιχειρήσεις του κλάδου αργυροχρυσοχοΐας. 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται σημαντικός αριθμός παραγγελιών και συμφωνιών, ενώ ιδιαίτερη απήχηση έχει το ΙΝΗΟRGENTA AWARD, εκδήλωση βράβευσης για τα καλύτερα ρολόγια και τους πλέον επιτυχημένους σχεδιαστές από μία ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.inhorgenta.com.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *