Wednesday , 24 April 2024

Εργασιών συνέχεια σε δρόμους γύρω από τη Θεσσαλονίκη – Πού χρειάζονται χαμηλές ταχύτητες

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες συντήρησης στη 2η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ασβεστοχωρίου- Χορτιάτη – Κορυφής Κισσού, στη λεωφόρο Παπανικολάου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τις 9.00 το πρωί με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιεί εργασίες επισκευής φρεατίου επί της 2ης επαρχιακής οδού στη διασταύρωση της λεωφόρου Παπανικολάου με την οδό Νερομύλων, εντός του οικισμού των Πεύκων. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Άρχισαν σήμερα στις 7.00 το πρωί οι εργασίες για την κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων και φρεατίων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. Συγκεκριμένα οι εργασίες υλοποιούνται στο ύψος του ισόπεδου κόμβο ΜΕΤΡΟ (από το τελευταίο φρεάτιο έως το φρεάτιο του πρατηρίου της SHELL) στο έρεισμα της οδού. Τα έργα θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 6 Ιουνίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας
Τέλος ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας. Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται τα έργα με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση και τμηματικά στο οδικό δίκτυο:

-Στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Αρναίας από τα όρια του νομού Χαλκιδικής μέχρι τον Άγιο Πρόδρομο-Αρναία-Παλαιοχώρι (συμπεριλαμβανόμενου του ισόπεδου κόμβου Παλαιοχωρίου).
-Στη Νέα Εθνική Οδό και από την παράκαμψη της Αρναίας έως τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Αρναίας-Παλαιοχώρι, καθώς και τη συνδετήρια οδό Μεγάλη Παναγία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *