Friday , 26 April 2024

Εταιρεία ταχυμεταφορών έκανε μία εβδομάδα(!) για να παραδώσει δέμα σε πελάτισσα, η οποία διαμένει σε απόσταση… αναπνοής από το υποκατάστημα

Του Γ. Κατσιάνη

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η αναμονή για μια Θεσσαλονικιά, η οποία χρειάστηκε να περιμένει επτά… ημέρες(!) για να παραλάβει δέμα από υποκατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής από το σπίτι της.

Όπως κατήγγειλε στο thesseconomy.gr, την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου παρήγγειλε  κουρτίνα από την Αθήνα.

«Το δέμα έφτασε την επόμενη ημέρα (16 Απριλίου) στο υποκατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη», δήλωσε.

Ωστόσο, έκτοτε δεν έλαβε καμία ενημέρωση σχετικά με την πορεία του δέματος.

«Σήμερα, τηλεφώνησα στα γραφεία της εταιρείας, υπάλληλος της οποίας με ενημέρωσε ότι το δέμα βρίσκεται στο υποκατάστημα από τις 16 Απριλίου», τόνισε η καταγγέλλουσα.

Όταν μάλιστα ρώτησε τον υπάλληλο γιατί εδώ και μία εβδομάδα δεν την ενημέρωσαν για την αποστολή του δέματος, δεν έλαβε καμία απάντηση.

«Αν ήξερα ότι θα χρειαζόταν να περιμένω μια εβδομάδα για να λάβω ένα δέμα, θα πήγαινα να το έπαιρνα μόνη μου καθώς το υποκατάστημα της εταιρείας είναι μόλις δύο χιλιόμετρα από το σπίτι μου», σημείωσε η νεαρή γυναίκα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *