Tuesday , 19 March 2024

ΕΥΑΘ: Διακοπή νερού αύριο, Δευτέρα, σε Καλαμαριά και Πυλαία

Χωρίς νερό θα μείνουν αύριο, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι περιοχές της Καλαμαριάς και της Πυλαίας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΕΥΑΘ για σύνδεση αγωγών:

Αναλυτικότερα, από την ΕΥΑΘ ανακοινώθηκε ότι:

  • την Δευτέρα 13/9/2021, από τις 8:00 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης παροχής πυρόσβεσης Φ50 σχολικού συγκροτήματος στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου με Βεργίνας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αναξιμάνδρου και Βεργίνας καθώς και στις παρακείμενες οδούς, των Δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
  • την Δευτέρα 13/9/2021, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ225 στη συμβολή των οδών Πασσαλίδη με Μητροπολίτου Χρυσάνθου του Δήμου Καλαμαριάς. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πασσαλίδη – Μητροπολίτου Χρυσάνθου – Χηλής – Μουρουτζήδων καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Καλαμαριάς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *