Friday , 19 April 2024

ΕΥΑΘ: Μόνο με ραντεβού οι συναλλαγές από σήμερα στην Αγγελάκη

Στο τηλεφωνικό κέντρο 2310 966600 θα «κλείνουν» την ώρα και μέρα της συναλλαγής τους οι καταναλωτές από σήμερα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΥΑΘ “συστήνεται η επιλογή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο www.eyath.gr όπου δεν απαιτείται φυσική παρουσία”.

Μετά την ανακοίνωση των νέων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, η διεκπεραίωση των συναλλαγών της ΕΥΑΘ στην Αγγελάκη θα γίνεται από σήμερα μόνο με ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο 2310 966600. Συστήνεται στους καταναλωτές να επιλέγουν σταθερά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον ιστότοπο www.eyath.gr . Όσοι ενδιαφέρονται μεταξύ άλλων για διακανονισμούς, μεταβιβάσεις, επικαιροποίηση στοιχείων, ηλεκτρονική έκδοση λογαριασμού, μπορούν
να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών της εταιρείας (ο πλήρης κατάλογος των υπηρεσιών που διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά, στο https://www.eyath.gr/applications/).


Για την προστασία συναλλακτικού κοινού και εργαζομένων, η τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας (αποστάσεις, θερμομέτρηση κ.λπ.) κατά την είσοδο στο κατάστημα θα συνεχίσει να είναι αυστηρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *