Tuesday , 23 April 2024

ΕΥΑΘ: Παρατείνεται κατά ένα μήνα η δυνατότητα αποπληρωμής των λογαριασμών που λήγουν έως 30 Μαρτίου.

Διεκπεραίωση μόνο επειγόντων αιτημάτων συνιστά η ΕΥΑΘ στους καταναλωτές της, προκειμένου να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Επίσης, για λογαριασμούς με ημερομηνία λήξης έως 30 Μαρτίου παρατείνεται κατά ένα μήνα η δυνατότητα αποπληρωμής τους.

Η ΕΥΑΘ, για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων της, συνιστά την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών μέσω της ιστοσελίδας της www.eyath.gr χωρίς επιβάρυνση ή την πληρωμή μέσω e-banking. Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η είσοδος των καταναλωτών στα γραφεία της εταιρείας είναι απολύτως ελεγχόμενη, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ γίνονται και τακτές απολυμάνσεις των χώρων.

Η ΕΥΑΘ επισημαίνει ότι λαμβάνει ειδικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, ενώ παράλληλα αξιοποιήθηκε κάθε μέσο που παρέχει η νομοθεσία (άδειες ειδικού σκοπού, ΑΜΕΑ, ευέλικτα ωράρια εργασίας κ.λπ.) και η τεχνολογία (τηλεεργασία) για την αντιμετώπιση της διάδοσης του ιού. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *