Monday , 6 May 2024

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών: Stop από σήμερα στον Πλαταμώνα- Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Μετ’ εμποδίων κινούνται από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου οι οδηγοί αυτοκινήτων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης –Αθηνών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Κεντρικής Μακεδονίας, «από σήμερα Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, από τις 7.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ και αύριο Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, και έως και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τις 7. 00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ . διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα έως τον ανισόπεδο κόμβο Λεπτοκαρυάς στην Πιερία και στις δύο κατευθύνσεις (από και προς Αθήνα αλλά και από και προς Θεσσαλονίκη)».

Η ανακοίνωση
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών στην Πιερία θα γίνει εκτέλεση άσκησης ευρείας κλίμακας στη σήραγγα Τ2, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εργασίες συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων σε σήραγγες του αυτοκινητοδρόμου και έτσι αποφασίστηκε να τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

Στοπ και στη χοάνη του σταθμού διοδίων Πλαταμώνα
Επίσης από σήμερα μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο έχει αποκλειστεί και η είσοδος προς τη χοάνη του πλευρικού σταθμού διοδίων Πλαταμώνα στον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα προς Θεσσαλονίκη και προς Αθήνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *