Monday , 6 May 2024

Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών: Καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες από Βούλγαρη έως Νέο Ρύσιο

Με διακοπές στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και χαμηλές ταχύτητες κινούνται σήμερα οι οδηγοί των αυτοκινήτων από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική και αντίστροφα. Αιτία οι εργασίες κοπής πρασίνου κατά μήκος της εθνικής οδού, αλλά και οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε τμήμα της παράπλευρης οδού της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών που πραγματοποιούνται από τις 7.00 το πρωί.

Τα έργα
Συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης σε βλάβες του οδοστρώματος στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ύψος της Χ.Θ. 9+000 με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, σε μήκος περίπου 100 μ. πριν από το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού του οδικού τμήματος για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών. Ήδη υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη κυκλοφορία των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Στην εθνική οδό
Την ίδια ώρα, μέχρι τις 2 Νοεμβρίου θα διαρκέσουν οι εργασίες κοπής πρασίνου στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας- από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στα εξής σημεία:

Δεξιά της ε.ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, από σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, έως και την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου.
-Εργασίες επί των ερεισμάτων της ε.ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ.18+850 (Α/Κ Ν.Ρυσίου) έως τη Χ.Θ.61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+650 (Κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας). Οι εργασίες θα εκτελεστούν επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023. Τα συνεργεία που εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *