Wednesday , 24 April 2024

Ηλίας Ζάχαρης: «Ο δήμαρχος κάνει πρόβες για να βρει δουλειά»

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης την προεκλογική δραστηριότητα του δημάρχου, Σίμου Δανιηλίδη.

«Κατανοούμε απολύτως την αγωνία του απερχομένου δημάρχου Νεάπολης- Συκεών να βρει κάποια δουλειά να κάνει μετά τις εκλογές και μετά από 25 χρόνια δήμαρχος.

Στο πλαίσιο προφανώς εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει ταξιδιωτικός πράκτορας καθώς τις επόμενες ημέρες έχει προγραμματίσει ομιλίες στα ΚΑΠΗ του δήμου με θέμα το “πρόγραμμα εκδρομών”», σημειώνει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Συνεργασίας».

«Ως ξεναγός σχολείων, δοκιμαστικό στο πλαίσιο του οποίου κάλεσε προχθές μαθητές του δήμου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μάλλον δεν πήγε πολύ καλά, γιατί οι γονείς των παιδιών γελούσαν όταν έμαθαν τι έγινε στην ¨προσομοίωση”», δήλωσε ο κ. Ζάχαρης και υποστήριξε πως οι δραστηριότητες αυτές μεσούσης της προεκλογικής περιόδου «είναι μία ανενδοίαστη, ξεδιάντροπη και αναξιοπρεπής άγρα ψήφων που αποδεικνύει και το άγχος και την καθεστωτική λογική που διακατέχουν τη απερχόμενη διοίκηση του δήμου Νεάπολης Συκεών Αλλά ας μην ανησυχεί: Νοιαζόμαστε για όλους τους ανέργους χωρίς εργασιακή εξειδίκευση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Επιπλέον, ο κ. Ζάχαρης σχολίασε και την ανακοίνωση του συνυποψήφιου  του, Λάζαρου Ωραιόπουλου με την οποία διέψευσε ότι δεν είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση για δημόσιο διάλογο των υποψηφίων δημάρχων Νεάπολης- Συκεών.

«Ο κ. Ωραιόπουλος έκανε τέσσερις ημέρες να απαντήσει στην πρόταση μας για δημόσιο ανοιχτό διάλογο “μπροστά στην κάλπη, μπροστά στους δημότες”. Τώρα που απάντησε, δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση μαζί του. Εμάς μας ενδιαφέρει ότι αποδέχτηκε την πρόταση και έδωσε τέλος σε διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν. Τα υπόλοιπα επί σκηνής και εφ’ όλης της ύλης», σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ζάχαρης απέστειλε τις προτάσεις του για τους όρους του διαλόγου και στους τέσσερις συνυποψήφιους του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *