Tuesday , 16 April 2024

Ηλίας Ζάχαρης: «O Δανιηλίδης στ’ αχνάρια του Τσίπρα με παροχές και εγκαίνια»

Με τον…πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα παραλληλίζει τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη ο επικεφαλής της «Κοινωνικής Συνεργασίας», Ηλίας Ζάχαρης, όσον αφορά την πρακτική που ακολουθεί ενόψει των εκλογών.

«Πάει στα ΚΑΠΗ και υπόσχεται εκδρομές με τους υποψηφίους του να μοιράζουν ψηφοδέλτια. Ξεκινάει ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους στους οποίους την άλλη μέρα πάνε άλλοι και σκάβουν. Εγκαινιάζει αυλές (!!!) νηπιαγωγείων αξίας 300.000 ευρώ και βγάζει δελτίο τύπου με τίτλο: Ονειρεμένη σχολική αυλή-πρότυπο και βγαλμένη από… παραμύθια! Φωνάζει μαθητές στον Δήμο για να τον γνωρίσουν.Μπροστά στις κάλπες ο κ. Σίμος Δανιηλίδης, “ένας ονειρεμένος δήμαρχος βγαλμένος… από παραμύθια”, κάνει ό,τι κάνει ο κ. Τσίπρας», τονίζει ο κ. Ζάχαρης και σημειώνει πως ο δήμαρχος κάνει «ότι έκαναν όλοι οι παλαιοκομματικοί δήμαρχοι του προ-προηγούμενου αιώνα: Υποσχέσεις διορισμών, παροχές και εγκαίνια. Τώρα μένει να μας πει ότι κουράστηκε να κάνει εγκαίνια και ότι χρειάζεται κότερο να ξεκουραστεί. Διότι είναι βαρύ το φάσμα της ανεργίας».

Επιπλέον, ο κ. Ζάχαρης παραπέμπει στη δήλωση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά («δεν νομίζω ότι κανείς σε αυτόν τον τόπο τρώει κουτόχορτο») για να σχολιάσει την τακτική της δημοτικής αρχής.

«Οι δημότες του δήμου Νεάπολης -Συκεών απαιτούν μία διοίκηση με σύνεση, ανιδιοτέλεια και καινοτομία», καταλήγει στην ανακοίνωση του ο κ. Ζάχαρης.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *