Thursday , 2 May 2024

«Ημέρα παθών» για τους οδηγούς – Λίφτιγκ σήμερα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Κλειστοί δρόμοι στην πόλη

Υπόθεση για γερά νεύρα έχει γίνει η κυκλοφορία των οδηγών στους δρόμους μέσα κι έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στα έργα που ήδη είναι σε εξέλιξη στο οδικό δίκτυο του πολεοδομικού συγκροτήματος σήμερα προστίθενται και οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Τα έργα θα πραγματοποιηθούν από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου από τις 10.00 π.μ.- 13.00 μ.μ.

Μετ’ εμποδίων
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες πάνω στη διαγραμμισμένη επιφάνεια (ζέβρα) στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο ύψος του τεχνικού της Νεάπολης, χωρίς αποκλεισμό λωρίδας. Ήδη σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Κλειστοί δρόμοι στην πόλη
Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της πόλης, στις οδούς Ακροπόλεως και Αγ. Σοφίας, από το δήμο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα σήμερα στην οδό Ακροπόλεως, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τη λεωφόρο Όχι έως την οδό Αγίας Σοφίας. Επίσης στην οδό Αγίας Σοφίας δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από την οδό Ακροπόλεως έως την οδό Αγίου Δημητρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *