Sunday , 28 April 2024

Η ατζέντα της τριήμερης επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

Του Γ.Κατσιάνη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες στη Χαριλάου Τρικούπη για την κατάρτιση του προγράμματος της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ.

Στην ατζέντα του κ. Ανδρουλάκη βρίσκονται τα εγκαίνια του Γραφείου Προέδρου, η ομιλία και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και οι επαφές με κομματικά στελέχη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

“Το Γραφείο Προέδρου θα αποτελείται από ένα ολιγομελές σχήμα και θα έχει ως στόχο την προβολή των θέσεων και των δράσεων του κόμματος κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα”, δήλωσε στο thesseconomy.gr πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Όσον αφορά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και την συνέντευξη Τύπου που παραχωρείται στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ, στο επίκεντρο θα βρεθούν η καθημερινότητα και η κοινωνία ενώ θα υπάρξει αναφορά και στις αδυναμίες της κυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν την ασφάλεια του πολίτη, όπως είναι οι πυρκαγιές.

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν προτίθεται να δώσει επίσημη στήριξη στους υποψηφίους των δήμων, με εξαίρεση τις περιφέρειες όπου υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση για τον υποψήφιο στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστο Παπαστεργίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *