Thursday , 28 March 2024

Η δημιουργία Logistics Center στη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο συνάντησης του ΣΕΒΕ με παραγωγικούς φορείς

Του Γ. Κατσιάνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΕΒΕ, Σίμου Διαμαντίδη για τη  δημιουργία Logistics Center στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε πρώτο το thesseconomy.gr Πρωτοβουλία του ΣΕΒΕ για τη δημιουργία Logistics Center στη Θεσσαλονίκη – Thesseconomy. Μετά τις συναντήσεις του κ. Διαμαντίδη με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, σειρά έχει η ενημέρωση των παραγωγικών φορέων της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ έχει καλέσει τα επιμελητήρια της πόλης (ΕΒΕΘ, ΕΕΘ, ΒΕΘ, Οικονομικό, Τεχνικό) καθώς και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Σταύρο Καλαφάτη και τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου, την Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί ο χώρος όπου θα προταθεί για την δημιουργία του Logistics Center,με το πρώην στρατόπεδο Γκόνου να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.  

Μακεδονικό Σήμα

Επιπλέον, ο κ.Διαμαντίδης θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για τη λειτουργία του Γραφείου («Help Desk») του Μακεδονικού Σήματος «Μ Macedonia The Great» στο πρώην περίπτερο του ΕΟΔΥ για 12 μήνες. 

Παράλληλα, στα «σκαριά» βρίσκεται και η καμπάνια ενημέρωσης των επιχειρήσεων όλης της Μακεδονίας, δηλαδή των επιχειρήσεων των περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας καθώς και των δύο μακεδονικών περιφερειακών ενοτήτων (Καβάλας και Δράμας) της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως και των επιμελητηρίων της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *