Saturday , 27 April 2024

Η Δόμνα που πάει παντού και η συνάντηση που εκκρεμεί

Του Γ.Κατσιάνη

Μετά τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισκέφτηκε πρόσφατα την Α’ Τοπική Μονάδα ΕΦΚΑ και την Β’ Διεύθυνση Συντάξεων στον Πειραιά (φωτογραφία).

“Η πρόοδος είναι ορατή. Αλλά δεν σταματάμε! Σκοπός μας, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Ακούμε, συζητάμε και δίνουμε λύσεις”, ανάρτησε στον λογαριασμό της στα social media η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ακολούθως, είδαμε την υπουργό Εργασίας να συμμετέχει στο συνέδριο της ΔΥΠΑ που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” και στο 4ο συνέδριο “Women In Digital Forum”.

Προφανώς, η κα Μιχαηλίδου θέλει να έχει απευθείας επαφή με τις υπηρεσίες της αρμοδιότητας της και όχι μόνο και καλά κάνει.

Ωστόσο, θα ήθελα να της υπενθυμίσω και το ραντεβού που εκκρεμεί, εδώ και τρεις εβδομάδες, με την διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), η οποία αναμένει στο… ακουστικό για την διεξαγωγή της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα επανέλθω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *