Thursday , 29 October 2026

Η… ισχύς εν τη ενώσει για τέσσερις φορείς της Θεσσαλονίκης

Του Γ. Κατσιάνη

Σπάνια φορείς της Θεσσαλονίκης ενώνουν τις φωνές τους για να διεκδικήσουν την ικανοποίηση κλαδικών αιτημάτων από την Πολιτεία.

Η περίπτωση όμως των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών Εμπόρων (ΟΕΕΘ) και Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ), του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) και του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης “Ο Ερμής”, αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της πανεθνικής δράσης και κινητοποίησης της 9ης Νοεμβρίου, οι διοικήσεις των τεσσάρων φορέων της πόλης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία του ΕΣΘ.

Η ακρίβεια, η αύξηση του ενεργειακού και του λειτουργικού κόστους
των επιχειρήσεων, θα βρεθούν στο επίκεντρο της ενημέρωσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι.

Check Also

Θεσσαλία: Μετρά τις… πληγές του από τις πλημμύρες το Νότιο Πήλιο – Στο… πόδι συνεργεία για τις ζημιές – Χωρίς νερό ο Πλατανιάς

Μεγάλα προβλήματα σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές προκάλεσαν οι χθεσινές πλημμύρες στο Νότιο Πήλιο καθώς …