Sunday , 5 May 2024

Η ώρα της κάλπης για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Του Γ .Κατσιάνη

Με αισιοδοξία και…χαμόγελο προσήλθαν στις κάλπες οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης.

“Η σημερινή ψήφος είναι μια κρίσιμη ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης”, δήλωσε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας και κάλεσε τους δημότες να πούνε ‘Ναι’ στα έργα υποδομής, στην οικονομική ανάπτυξη, στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη.

“Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Κλείνουμε οριστικά το κεφάλαιο της αδράνειας και της εγκατάλειψης. Κάνουμε μια νέα αρχή. Για μια πόλη πιο καθαρή, πιο πράσινη, πιο φωτεινή”, τόνισε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”, Στέλιος Αγγελούδης και υπογράμμισε πως “σήμερα έχει σημασία να κερδίσει η Θεσσαλονίκη”.

“Πλέον είναι ξεκάθαρο πως είμαστε η μόνη πραγματική ελπίδα της πόλης, για την επόμενη μέρα”, σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Θεσσαλονίκη για όλους”, Σπύρος Πέγκας ενώ ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Βασίλης Τομπουλίδης κάλεσε τους δημότες “να γεμίσουν τις κάλπες με χιλιάδες γαρύφαλλα” και να μην δείξουν “καμία ανοχή στο φασισμό, τη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό”.

“Σήμερα η Θεσσαλονίκη βάζει ένα τέλος στην απραξία και στην ανικανότητα διαχείρισης της καθημερινότητας των πολιτών”, δήλωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού “Όλοι Εμείς”, Δρόσος Τσαβλής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *