Thursday , 18 April 2024

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην πολυτελή έκδοση “BUSINESS LEADERS IN GREECE” της ICAP

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η πρωτοπόρος κατασκευάστρια  βιομηχανική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των BUSINESS LEADERS IN GREECE της ICAP, ανάμεσα στις 500 και τους 200 Ομίλους με τα μεγαλύτερα κέρδη EBITDA, τις 100 Εταιρείες και τους 20 Ομίλους με τα μεγαλύτερα προ κέρδη φόρων, τις 20 εταιρείες και Ομίλους με τη μεγαλύτερη αύξηση κερδών EBITDA και τις 100 μεγαλύτερες Εταιρείες βάσει Κύκλου Εργασιών. Η επιχειρηματική έκδοση «BUSINESS LEADEDS IN GREECE»,   αναδεικνύει κερδοφόρες εταιρείες και αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο αντικειμενικής ενημέρωσης για τις κορυφαίες βάσει EBITDA  επιχειρήσεις στην  Ελλάδα.

     ΗICAP αξιοποιώντας τα στοιχεία της ICAP Databank αναδεικνύει, στα πλαίσια αυτής, τις 500 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, καθώς και τους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους εταιρειών, βάσει δημοσιευμένων ισολογισμών για τη χρήση του 2019. Το κριτήριο με βάση το οποίο γίνεται η κατάταξη των επιχειρήσεων (και ομίλων αντίστοιχα) είναι τα κέρδη EBITDA (Earnings Before Interest, Tax, Depreciation and Amortization), δηλαδή τα κέρδη της επιχείρησης από λειτουργικές δραστηριότητες πριν την επίδραση των χρηματοοικονομικών και εκτάκτων εσόδων – εξόδων, καθώς και των αποσβέσεων επί των παγίων στοιχείων. Η συμμετοχή των 500 επιχειρήσεων της παρούσας κατάταξης στα συνολικά μεγέθη των ελληνικών επιχειρήσεων το 2019 είναι εντυπωσιακή. Οι επιχειρήσεις αυτές εμφάνισαν αξιόλογη βελτίωση στα οικονομικά αποτελέσματα τους το 2019 σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η OLYMPIA ELECTRONICS A.Ε. συμπεριλήφθηκε και πέρυσι στην αντίστοιχη έκδοση της ΙCAP  του 2018

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εδώ και 41 χρόνια έχει ως θεμελιώδης σχεδιασμό της να παράγει καινοτόμα προιόντα με πιστή προσήλωση στην φιλοσοφία της και στις αξίες της και σεβασμό στον ανθρώπινο παράγοντα, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *