Friday , 19 April 2024

Η startup από τη Θεσσαλονίκη που αλλάζει τα δεδομένα στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier)

Του Γ. Κατσιάνη

Μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που εγγυάται ταχύτερη αποστολή δέματος ή φακέλου στον προορισμό του, ακόμα και εν μέσω lockdown, ανέπτυξε μια start up από τη Θεσσαλονίκη.  

Ο λόγος για την Esend24, η οποία παρέχει άμεσες λύσεις στις υπηρεσίες των ταχυμεταφορών (courier).  

Αφορμή για τη σύσταση της νεοφυούς επιχείρησης αποτέλεσε η ανάγκη που δημιουργήθηκε στον ιδρυτή της, Βαγγέλη Αντωνίου για την αποστολή ενός δέματος.

«Ξόδεψα πολύ χρόνο μέχρι να ερευνήσω τη σωστή εταιρεία courier που θα μου παρέχει την σωστή υπηρεσία με την χαμηλότερη τιμή. Οπότε, συνέλαβα την ιδέα της esend και προσπάθησα να την μετατρέψω σε μια πλατφόρμα ώστε ο πελάτης να μπορεί να εξυπηρετηθεί επτά ημέρες την εβδομάδα, εύκολα, γρήγορα και απλά στο να στείλει το δέμα του στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό», δήλωσε στην εκπομπή «Έξυπνη Οικονομία» της TV100.

Πως λειτουργεί                                                                                                      

Επιπλέον, η πρόσβαση στην πλατφόρμα της startup είναι εύκολη. 

«Ο ενδιαφερόμενος επισκέπτεται τη διεύθυνση www.esend24.com, καταχωρεί από πού θα παραληφθεί ένα δέμα ή ένας φάκελος και πού θα παραδοθεί. Επίσης, μας περιγράφει τον όγκο και το βάρος του και με βάση αυτά τα στοιχεία, εμείς τον ενημερώνουμε τι υπάρχει στην αγορά, πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνος θα χρειαστεί για την αποστολή», τόνισε ο κ. Αντωνίου.  

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Αντωνίου εδώ (294) H ESEND24.COM από τον 6ο κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess στην εκπομπή «Έξυπνη Οικονομία» – YouTube                                                                        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *