Thursday , 28 March 2024

Θεοφάνης Παπάς: «Η απερχόμενη κυβέρνηση προσπάθησε με κάθε τρόπο να αφήσει θαμμένο το παγκόσμιο μνημείο του Τύμβου Καστά»

Βολές σε βάρος της κυβέρνησης για την κωλυσιεργία που επέδειξε της στο θέμα της ανάδειξης του μνημείου της Αμφίπολης, εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Θεοφάνης Παπάς.

Μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση στον Σταυρό του δήμου Βόλβης, ο κ. Παπάς τόνισε πως η ανάδειξη της Αμφίπολης θα συμβάλλει «στην αναπτυξιακή έκρηξη όλης της περιοχής».

«Κι αυτή την ανάπτυξη δεν μπορεί να τη σηκώσει μόνη της η αυτοδιοίκηση. Αυτή έκανε και κάνει το χρέος της. Αν δεν έχει όμως την υποστήριξη της Πολιτείας, της κυβέρνησης, τίποτα δεν μπορεί να γίνει σωστά», υπογράμμισε ο κ. Παπάς και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ιδεοληψία» και «εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων».

«Το παγκόσμιο μνημείο του Τύμβου Καστά που η απερχόμενη κυβέρνηση των εθνομηδενιστών – διεθνιστών, λόγω της άκρατης ιδεοληψίας και πιθανών άλλων σκοπιμοτήτων, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αφήνει σκεπασμένο κάτω από το χώμα, με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προστατευθεί, θα αναδειχθεί και θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην Αμφίπολη», υπογράμμισε ο κ. Παπάς και σημείωσε πως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας «ήταν ο πρώτος που πίστεψε στην αξία της ανασκαφής και χρηματοδότησε το ξεκίνημά της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *