Friday , 26 April 2024

”Θερμή” υποδοχή ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων

‘’Θερμή υποδοχή’’ στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ετοιμάζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και τη σχετική τροπολογία που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση.

Με ανακοίνωση τους οι σύνδεσμοι των φιλάθλων του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης στην Καμάρα με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης AGROTICA, τα οποία προγραμματίστηκαν την ίδια ημέρα, με την παρουσία του Μάκη Βορίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο υπουργός δεν θα παραβρεθεί τελικά στα εγκαίνια της έκθεσης αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού που θα γίνουν στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo – ΔΕΘ, τα οποία θα πραγματοποιήσει ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Εν τω μεταξύ, στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία που προβλέπει την αφαίρεση βαθμών αντί του υποβιβασμού για περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας όπως αυτή για την οποία κατηγορούνται ΠΑΟΚ και Ξάνθη, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η τροπολογία που αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι το βράδυ ώστε να ισχύσει άμεσα, προβλέπει ποινές αφαίρεσης από πέντε έως δέκα βαθμών.

Αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία στην τροπολογία κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *