Sunday , 12 May 2024

Θεσσαλονίκη: Γέμισε άρματα μάχης η Μουδανιών για τη δοκιμαστική παρέλαση – Κλειστή μέχρι τις 4.00 μ.μ.

Εκατοντάδες άρματα μάχης κάνουν αυτή την ώρα τη γενική δοκιμαστική παρέλαση η οποία παραδοσιακά διεξάγεται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, τέσσερις ημέρες πριν από την επίσημη παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οχήματα του Στρατού Ξηράς, της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται σε σχηματισμούς στο τμήμα του δρόμου από την Νέα αερογέφυρα της Θέρμης (οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα του δρόμου.

Πώς κινούνται τα αυτοκίνητα
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπαίνουν σε ισχύ από σήμερα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα:
Σήμερα Τρίτη από τις 8.00 π.μ.- 16.00 μ.μ., λόγω της γενικής δοκιμαστικής παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην ε.ο..Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται:
-Για όσα αυτοκίνητα κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά: ε.ο.Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, Νέα αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης-Ν.Μηχανιώνας, διασταύρωση Νέου Ρυσίου, προς Νέο Ρύσιο, αερογέφυρα Νέου Ρυσίου, εθνική οδό.Θεσσαλονίκης –Νέων Μουδανιών.
-Για τα αυτοκίνητα που κινούνται από Νέα Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη: ε.ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, αερογέφυρα Νέου Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, ε.ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *