Sunday , 28 April 2024

Θεσσαλονίκη: «Γερά νεύρα» και υπομονή τα… όπλα των Θεσσαλονικέων οδηγών τη νέα εβδομάδα- Έργα σε Τσιμισκή και Γρ. Κυδωνίων

Και ενώ αρχίζουν και επιστρέφουν οι Θεσσαλονικείς στο «κλεινόν άστυ» δεν έχουν τελειωμό οι εργασίες για το λίφτιγκ σε δρόμους της πόλης. Αύριο αρχίζουν βραδινές εργασίες σ’ έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει αποκλεισμός των δύο λωρίδων κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας. Κατά τις εργασίες της Τετάρτης και της Πέμπτης, 30 και 31 Αυγούστου 2023 η διασταύρωση με Καρόλου Ντηλ θα είναι κλειστή.

Στην οδό Τσιμισκή
Τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης από αύριο (28-8) έως και τις 2-9 τις βραδινές ώρες, από τις 21.00 μ.μ. -06.00 το πρωί, θα πραγματοποιούν εργασίες με στόχο τον περιορισμό της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε από την αρμόδια διεύθυνση του δήμου η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα διεξάγεται ως εξής:
-Τη Δευτέρα 28/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).
-Την Τρίτη 29/8 από την Εθνικής Αμύνης έως την Παύλου Μελά (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).
-Την Τετάρτη 30/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).
-Την Πέμπτη 31/8 από την Αγίας Σοφίας έως την Αριστοτέλους (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση, διασταύρωση Καρόλου Ντηλ κλειστή).
-Την Παρασκευή 1/9 από την Κομνηνών έως την Βενιζέλου (δύο λωρίδες, περιττή αρίθμηση).
-Το Σάββατο 2/9 από την Κομνηνών έως τη Βενιζέλου (δύο λωρίδες, άρτια αρίθμηση).

Κλειστός δρόμος 7 ώρες για 2 μέρες
Έκτακτες εργασίες ασφαλτόστρωσης έχουν προγραμματιστεί σε τμήμα της οδού Μητροπολίτου Γρ. Κυδωνιών των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς. Από τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο, Δευτέρα (28/08/2023), και την Τρίτη (29/08/2023) από τις 08:00 π.μ. -15:00 μ.μ. κάθε μέρα θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της οδού Μητροπολίτου Γρ. Κυδωνιών των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς από το ύψος της συμβολής της με τη Νέα Οδό έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πάτμου. Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε δύο φάσεις και συγκεκριμένα:
Πρώτη φάση (ΔΕΥΤΕΡΑ 28/08/2023):

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κύπρου προς την οδό Πάτμου της οδού Μητροπολίτου Γρ. Κυδωνιών, από το ύψος της συμβολής της με τη Νέα Οδό έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πάτμου. Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου προς τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας της οδού Καλλίδου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου.

-Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας προς την οδό Κύπρου της οδού Ιφιγενείας, στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.

-Θα απαγορευτεί η αριστερή στροφή για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Καλλίδου (ρεύμα πορείας από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας προς την οδό Γεωργίου Παπανδρέου) στο ύψος της συμβολής της με τη Νέα Οδό και επιθυμούν να εισέλθουν στη Νέα Οδό. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και των οδών Καλλίδου, Γεωργίου Παπανδρέου, Κύπρου, Πάτμου, Αιγαίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεύτερη φάση (ΤΡΙΤΗ 29/08/2023):Από την Τρίτη 29 Αυγούστου θα διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Πάτμου προς την οδό Κύπρου της οδού Μητροπολίτου Γρ. Κυδωνιών, από το ύψος της συμβολής της με τη Νέα Οδό έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πάτμου.

–Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου προς τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας της οδού Καλλίδου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Γεωργίου Παπανδρέου.

–Ακόμη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας προς την οδό Κύπρου της οδού Ιφιγενείας, στο ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Για το λόγο αυτό θα απαγορευτεί η αριστερή στροφή για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Καλλίδου (ρεύμα πορείας από τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας προς την οδό Γεωργίου Παπανδρέου) στο ύψος της συμβολής της με τη Νέα Οδό και επιθυμούν να εισέλθουν στη Νέα Οδό. Σημειώνεται ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη συμβολή της οδού Πάτμου με την οδό Κύπρου. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και των οδών Καλλίδου, Γεωργίου Παπανδρέου, Κύπρου, Αιγαίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *