Friday , 3 May 2024

Θεσσαλονίκη: «Γολγοθάς» για τους οδηγούς η Γ. Παπανδρέου – Ποιες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ζέστη και μποτιλιάρισμα ταλαιπωρούν και σήμερα όσους οδηγούς επιλέξουν να κινηθούν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Αιτία οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που θα ολοκληρωθούν μεθαύριο Πέμπτη στις 19.00 το απόγευμα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς σε εξέλιξη είναι από τις 7.00 το πρωί οι εργασίες. Σήμερα Τρίτη δεν διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, από το ύψος Θ. Σοφούλη έως την οδό Πλούτωνος. Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα της οδού Δημητρακοπούλου από τη συμβολή της με τη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Παπανδρέου. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου διεξάγεται από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας.

Τετάρτη (26/07/2023)

– Αύριο, από τις 7.00 π.μ. -19.00 μ.μ. στην οδό Γ. Παπανδρέου δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας .

Πέμπτη (27/07/2023)

Μεθαύριο, που ολοκληρώνονται Θεού θέλοντος οι εργασίες, στην οδό Γ. Παπανδρέου δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλούτωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γρηγορίου Κυδωνιών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γ. Παπανδρέου θα διεξάγεται από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *