Friday , 3 May 2024

Θεσσαλονίκη: Πού είναι κλειστή σήμερα η Γρηγ. Λαμπράκη -O «Kλέων» διακόπτει τα έργα – Θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα

Ολιγοήμερη διακοπή στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Λαμπράκη… φέρνει ο «Κλέων». Τα έργα που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αύριο και την Παρασκευή μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα. Αιτία τα έκτακτα μέτρα που τίθενται σε ισχύ, στο πλαίσιο των οποίων δεν θα επιτρέπεται η εργασία από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τις 5.00 νωρίς το απόγευμα για λόγους προστασίας των εργαζομένων. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποιούνται σήμερα, οι εργασίες θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα έργα
Όπως προβλέπεται εργασίες θα συνεχιστούν:
-Δευτέρα 17 Ιουλίου (Αγίας Μαρίνας – Διαγόρα, πλευρά άρτιας αρίθμησης, ρεύμα προς ανατολικά)
-Τρίτη 18 Ιουλίου (Διαγόρα – Πολυγνώτου, πλήρης αποκλεισμός)
-Τετάρτη 19 Ιουλίου (Ερεχθέως – Βασιλειάδη, πλήρης αποκλεισμός)
-Πέμπτη 20 Ιουλίου (Βασιλειάδη – Σταγειρίτη, ρεύμα προς ανατολικά, άρτια αρίθμηση).

Έργα και στη λεωφ. Γεωργικής σχολής
Πιο ανατολικά τώρα -στο δρόμο που οδηγεί σε κοντινές παραλίες της πόλης –μαζί με τις υψηλές θερμοκρασίες άρχισαν σήμερα από τις 7.00 το πρωί και εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην εθνική οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής. Σήμερα και αύριο οι εργασίες πραγματοποιούνται από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου του αεροδρομίου “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” έως τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου Πολυγύρου (Πράσινα Φανάρια), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών. Τα έργα σύμφωνα με τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες από τον ισόπεδο κόμβο Κ13 – διασταύρωση Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης με την Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας (από τις 21.00 μ.μ. -6.00 π.μ.) ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις, με πλήρη αποκλεισμό κάθε φορά της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *