Wednesday , 1 May 2024

Θεσσαλονίκη: Δύο 19χρονους «κατάπιε» το έδαφος στο Μπιτ Μπαζάρ -Υποχώρησε το οδόστρωμα

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»μεταφέρθηκαν δύο νεαρά άτομα τα οποία τραυματίστηκαν τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν ξαφνικά υποχώρησε το έδαφος στον δρόμο που περπατούσαν. Άνοιξε τρύπα ύψους τριών μέτρων και οι δύο νέοι έπεσαν μέσα.

Το περιστατικό
Το γεγονός συνέβη γύρω στη 01.00 σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή του Μπιτ Μπαζάρ. Τα δύο άτομα, ηλικίας 19 ετών, ένας άνδρας και μία γυναίκα έπεσαν στην τρύπα βάθους τριών μέτρων, ενώ περπατούσαν, στην οδό Τοσίτσα 3, καθώς υποχώρησε το οδόστρωμα. Περαστικοί φαίνεται ότι βοήθησαν τα δύο άτομα να απεγκλωβιστούν και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι φέρει θλαστικά τραύματα, ενώ το κορίτσι κατάγματα.

Αποκλείστηκε το σημείο
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο οι δύο 19χρονοι είχαν ήδη βγει από την τρύπα. Η είσοδος στο Μπιτ Παζάρ από την οδό Τοσίτσα έχει σφραγιστεί από την αστυνομία. Έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Ανάρτηση του αντιδημάρχου Πρ. Νικηφορίδη
Σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης.
σημείωσε: «Όταν η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σου. Μπιτ Παζάρ στο εσωτερικό της αγοράς το συμβάν. Δεν πρόκειται για υποχώρηση του οδοστρώματος! Δύο νέα παιδιά τραυματίστηκαν. Υπήρξε μία λανθασμένη ενημέρωση περί οδοστρώματος. Είναι εσωτερική σκεπαστή αγορά που καμία σχέση δεν έχει με δρόμο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *