Sunday , 28 April 2024

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης και flyOver «πνίγουν» την Περιφερειακή Οδό

Άλλη μια Δευτέρα ξεκίνησε για τους Θεσσαλονικείς οδηγούς να δοκιμάζουν τα νεύρα και την υπομονή τους στους δρόμους της πόλης. Οι εργασίες συντήρησης του Περιφερειακού… έρχονται να επιβαρύνουν το ήδη κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω του flyOver.

Τα έργα
Πιο συγκεκριμένα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΠΚΜ, θα συνεχιστούν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς ανατολικά και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Κ12 (Μουδανίων) και του κόμβου Κ13 (νοσοκομείο «Άγιος Παύλος») στην κεντρική διαχωριστική νησίδα και στα ερείσματα. Τα έργα πραγματοποιούνται από το πρωί από συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφέρειας. Οι εργασίες θα εξελιχθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, ενώ σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, με σκοπό την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *