Friday , 3 May 2024

Θεσσαλονίκη: Η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ σήμερα στην πόλη – Οι Ρόταρι βραβεύουν τον υπουργό Επικρατείας Μ. Βορίδη

«Μαζί καθορίζουμε την ευρωπαϊκή ατζέντα» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ της ΝΔ και η αντιπροσωπεία του ιδρύματος Konrad Adenuer για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 11.00 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να δώσει το… παρών σχεδόν σύσσωμη η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται σήμερα στην πόλη.

Η εκδήλωση
Οι ευρωβουλευτές Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Μαρία Σπυράκη, Μανόλης Κεφαλογιάννη, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μαζί με αρκετούς υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα θέσουν ξανά υποψηφιότητα αναμένεται να παραστούν στην εκδήλωση. Θα συντονίσει ο βουλευτής και γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ιδρύματος Μarian Wendt, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η γραμματέας της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα.

Η βράβευση Βορίδη στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα την ίδια ώρα, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα Τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης οι πρόεδροι των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης, Λένα Χατζηδήμου και Κοζάνης Ελίμεια Γιώργος Ευκολίδης διοργανώνουν τα 71α Βραβεία «Ευποιίας Έργων και Αρετής” με τιμώμενο κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη.

Τα βραβεία
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μάκης Βορίδης έχει αναλάβει και την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω των πολύ αυξημένων ποσοστών των κομμάτων που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ.Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Δημήτρης Καμπουράκη ενώ παράλληλα ,θα πραγματοποιηθεί μουσικό αφιέρωμα, σε Ξαρχάκο- Θεοδωράκη- Χατζηδάκη, από τη χορωδία «Μακεδόνες». Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα βραβευτούν καταξιωμένοι, επαγγελματικά και κοινωνικά άνθρωποι που μέσα από την επαγγελματική τους πορεία έχουν προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και ειδικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θα βραβευτούν εκτός από τον υπουργό κ. Βορίδη οι:
-Τζιτζικώστας Απόστολος, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
-Γάκης Βασίλης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
-Κωνσταντινίδης Γεώργιος, Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Ανδρών Θεσσαλονίκης.
-Τζιρίτης Στέφανος
-ΔαβιδόπουλοςΑβραάμ
-Στεργίου Σταύρος
-Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος
-Παπαποστόλου Νικόλαος, ιατρικός εξοπλισμός
-Αναστασιάδης Κυριάκος, καθηγητής Καρδιοχειρουργικής ΑΠΘ.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δημιουργία νέου σχολικού χώρου, ένταξης παιδιών με αναπηρία και ειδικές ανάγκες στο δήμο Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *