Sunday , 28 April 2024

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από τις 8.00 σήμερα το βράδυ η… μισή Τσιμισκή – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γεωργικής Σχολής

«Κυκλοφορικό κομφούζιο» αναμένεται να δημιουργηθεί για όσους Θεσσαλονικείς έχουν μείνει εντός των τειχών καθώς στην «καρδιά» του καλοκαιριού γίνονται έργα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας σήμερα και αύριο από τις 20.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το πρωί συνεργεία του δήμου θα πραγματοποιήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Τσιμισκή.

Κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει αποκλεισμός των δύο λωρίδων κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες δύο λωρίδες με την ανάλογη σήμανση. Συγκεκριμένα:
-Σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου, στην Τσιμισκή (από την πλατεία ΧΑΝΘ έως την οδό Εθνικής Αμύνης), σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας (δεξιές κατά την κίνηση) από την άρτια αρίθμηση.
Αύριο, Παρασκευή 4 Αυγούστου, στην Τσιμισκή (από την πλατεία ΧΑΝΘ έως την οδό Εθνικής Αμύνης) δύο λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερές κατά την κίνηση) από την περιττή αρίθμηση.

Εργασίες και προς το Αεροδρόμιο
Επίσης σήμερα και αύριο από τις 6.00 το πρωί γίνονται εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου στο τμήμα από τη διασταύρωση με την περιφερειακή οδό Κ-13 έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία». Οι εργασίες αφορούν τη διαγράμμιση οριογραμμών και ενδιάμεσων των λωρίδων κυκλοφορίας της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση με την Κ13 έως τη διασταύρωση αεροδρομίου «Μακεδονία» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *