Thursday , 2 May 2024

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Περιφερειακό από καραμπόλα 3 Ι.Χ. – Πού συνεχίζονται εργασίες

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί από την καραμπόλα τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε γύρω στις 8.00 το πρωί στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του τούνελ, στο ρεύμα προς τα δυτικά.

Το τροχαίο
Τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με υλικές ζημιές χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Λόγω του ατυχήματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του Περιφερειακού επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Συγκεκριμένα έντονη είναι η κίνηση των αυτοκινήτων στο ρεύμα με κατεύθυνση δυτικά από το ύψος της Πυλαίας μέχρι και το Θέατρο Δάσους. Το πρόβλημα επίσης είναι ιδιαίτερα έντονο στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες από την είσοδο του περιφερειακού από την Καλαμαριά μέχρι και το ύψος της Νεάπολης. Με αργές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά, από το ύψος των Σαράντα Εκκλησιών έως και το ύψος της Πυλαίας. Στην κατεύθυνση προς ανατολικά, το πρόβλημα ξεκινάει από το ύψος του Επταπυργίου και φτάνει μέχρι και το τέλος του περιφερειακού στην Καλαμαριά.

Έργα ασφαλτόστρωσης
Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται σήμερα από τις 7.30 το πρωί στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας. Τα έργα θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023. Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα του δρόμου από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό που οδηγεί προς το Αγγελοχώρι έως και τον οικισμό της Αγίας Τριάδας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία. Ήδη υπάρχουν ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *