Tuesday , 23 April 2024

Θεσσαλονίκη: «Λίφτιγκ» στην εσωτερική περιφερειακή λόγω εργασιών του δρόμου – Προσοχή από τους οδηγούς των αυτοκινήτων

Εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος για τη συντήρηση στη δυτική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως την Πέμπτη 23 Μαρτίου.
Όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος με αυτοκινούμενο σάρωθρο στη δυτική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, αρχικά με κατεύθυνση προς δυτικά, από τον κυκλικό κόμβο Μακρυγιάννη μέχρι τον κόμβο διασταύρωσης της εσωτερικής περιφερειακής οδού με την οδό Μάρκου Μπότσαρη και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς ανατολικά. Αρχικά θα γίνει καθαρισμός της κεντρικής νησίδας και στη συνέχεια καθαρισμός στα δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα από τις 09.00 π.μ.- 15.00 μ.μ. στην κατεύθυνση προς δυτικά και από τις 07.00 π.μ. -14.00 μ.μ. στην κατεύθυνση προς ανατολικά. Σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση
Εν τω μεταξύ ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τις 22:00 μ.μ. – 06:00 π.μ., σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί και σήμερα το βράδυ –τελευταία ημέρα- η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Μουδανίων έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ13 (ύψος Νοσοκομείου Άγιος Παύλος), με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά – Καλαμαριά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης). «Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *