Sunday , 5 May 2024

Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στους δρόμους – Έργα στην Περιφερειακή Οδό και στη Λαγκαδά

«Άθλος» έχει γίνει η κυκλοφορία των οδηγών σε δρόμους της Θεσσαλονίκης. Η εβδομάδα αρχίζει με έργα ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό που πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, από συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εναλλάξ η κυκλοφορία
Από τις 7.00 σήμερα το πρωί και μέχρι τις 14.00 μ.μ. εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δύο παράδρομους της Περιφερειακής Οδού, στο ρεύμα προς δυτικά. Ο πρώτος ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο του εμπορικού κέντρου «Μακεδονία» και καταλήγει στην οδό Τομπάζη και ο δεύτερος στον παράδρομο της οδού Μαβίλη από την Εγνατία μέχρι την οδό Μπιζανίου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με αποκλεισμό κάθε ρεύματος εναλλάξ.

Με αποκλεισμό μιας λωρίδας η οδός Λαγκαδά
Έργα συντήρησης πραγματοποιούνται από τις 7.00 σήμερα το πρωί μέχρι και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στην αερογέφυρα Σταυρούπολης επί της οδού Λαγκαδά. Οι εργασίες εκτελούνται με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ήδη σε σχετική συνεννόηση με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχουν γίνει οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *