Friday , 26 April 2024

Θεσσαλονίκη: Μηνύματα νίκης και από τους δυο “μονομάχους” για τον κεντρικό Δήμο

Μηνύματα νίκης για τους εαυτούς τους, αλλά και για την πόλη, απηύθυναν κατά την προσέλευσή τους στην κάλπη οι δύο “μονομάχοι” για τον κεντρικό Δήμο της Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο μεν κ.Ταχιάος, που προηγήθηκε σε εκλογικό ποσοστό την περασμένη Κυριακή, ψήφισε στο 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο εκλογικός αγώνας δεν ήταν μόνο πολιτικός αλλά και προσωπικός, κάνοντας λόγο για “ένα σύστημα που αφιέρωσε ανεξάντλητους πόρους για να μπορέσει να ανακόψει την πορεία του” και έστειλε μήνυμα νίκης με το χαρακτηριστικό σύνθημα «venceremos», καλώντας τους πολίτες να τον ψηφίσουν, υποστηρίζοντας ότι “δήμαρχο Ταχιάο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων”.

“Είμαστε εδώ για να συνθέσουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε, είμαστε εδώ για να δώσουμε την αισιοδοξία στους Θεσσαλονικείς ότι σε τέσσερα χρόνια θα έχουν μια πολύ καλύτερη πόλη”, τόνισε από την πλευρά του ο κ.Ζέρβας, κατά την προσέλευσή του στο 41ο Δημοτικό Σχολείο, στην Ικτίνου και πρόσθεσε: “Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, όλοι μαζί ενωμένοι σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε. Γι΄ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, πιστεύω πως σήμερα είναι μια μέρα χαράς για τη Θεσσαλονίκη, μια μέρα νίκης για την Θεσσαλονίκη”.

Το αποτέλεσμα της κάλπης στον Δήμο Θεσσαλονίκης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δυο “μονομάχοι” προσπάθησαν να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους του Γιώργου Ορφανού, που στην πράξη θα σηματοδοτήσουν το αποτέλεσμα, όπως και το ύψος της αποχής και η συσπείρωση των ψηφοφόρων τους, που θα πετύχουν και οι δύο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *