Saturday , 27 April 2024

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη.

Επέμεινε πως δεν έχει σχέση ο 39χρονος
Στην απολογία του ο 39χρονος σύντροφός της επέμενε και πάλι πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως δεν απεικονίζεται αυτός στα βίντεο που κυκλοφορούν. «Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κάθε εμπλοκή αρνήθηκε και ο 34χρονος
Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, πέρασαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ο 39χρονος αλλά και ο 34χρονος που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την είσοδό του στα δικαστήρια, ο 39χρονος είχε σκυμμένο το κεφάλι, ενώ ο 34χρονος μπήκε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Ο 34χρονος φίλος και συνεργός του που απολογούνταν για περίπου 2,5 ώρες ενώπιον του ανακριτή και για μία ακόμη φορά αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, είπε: «Ήμουν εκεί για την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του ο σύντροφός της μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι. Βγήκα από την οικοδομή, περίμενα στο αυτοκίνητο και τότε ήρθε να μου πει ότι τη σκότωσε». Ακόμη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *