Monday , 6 May 2024

Θεσσαλονίκη: Στα λευκά περιοχές γύρω από την πόλη – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί λόγω παγετού και χιονιού

Στα λευκά ντύθηκαν οι ορεινές περιοχές γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Λόγω του χιονιού και του παγετού με απόφαση της τροχαίας κλειστοί παραμένουν από χθες το απόγευμα και ως σήμερα δρόμοι του οδικού δικτύου στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της τροχαίας
Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, «λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:
-Από την 17.20 μ.μ. ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου.
-Από την 18.00 μ.μ. ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό (02) Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

-Από την 20.30 μ.μ. ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Προχώματος, στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Ξηροχωρίου, δήμου Χαλκηδόνος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου».
Υπενθυμίζεται πως από χθες το μεσημέρι οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο του νομού Θεσσαλονίκης είναι υποχρεωμένοι να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες. Από χθες το βράδυ απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε όλο το νομό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *