Saturday , 27 April 2024

Θεσσαλονίκη: Στον Λευκό Πύργο δίνουν «ραντεβού» οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» – Διαμαρτύρονται για το νόμο των ομόφυλων ζευγαριών

Συγκέντρωση κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών διοργανώνεται σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα «Ενωμένοι Μακεδόνες» καλεί διαδικτυακά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι στον Λευκό Πύργο. Διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το οποίο προβλέπει γάμο και τεκνοθεσία για τα ζευγάρια αυτά.

Το νομοσχέδιο στη Βουλή
Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο «για τον γάμο ομοφύλων», όπως είναι πιο γνωστό, αύριο, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, θα εισαχθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή. Σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου θα κληθούν στην επιτροπή οι αρμόδιοι φορείς, ενώ την επόμενη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου. Το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς ψήφιση στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, στην Ολομέλεια της Βουλής και στις 15 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *