Tuesday , 19 March 2024

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους σήμερα οι κοινωνικοί λειτουργοί –Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η Γ’ ΕΛΜΕ

Μόνιμες προσλήψεις για την αντιμετώπιση της δραματικής υποστελέχωσης των κοινωνικών υπηρεσιών ζητούν τα μέλη του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία. Στις 11:00 το πρωί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης.
Για το απόγευμα και πιο συγκεκριμένα στις 18:30 μ.μ. η Γ΄ ΕΛΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «η Γ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τα σωματεία εκπαιδευτικών, σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σωματεία συνταξιούχων και κοινωνικές συλλογικότητες την Τρίτη 21 Μάρτη, στις 18.30 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου. Η δολοφονική πολιτική της ‘απελευθέρωσης της αγοράς των μεταφορών’, που οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών, είναι άρρηκτα δεμένη με την πολιτική που απελευθερώνει όλα τα κοινωνικά αγαθά, που φτωχοποιεί δραματικά το λαό, που βάζει στο ίδιο ζύγι τις ζωές μας με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και επιβάλει την αντιλαϊκή πολιτική που ρημάζει τις ζωές μας».
Μία ώρα αργότερα στις 19:30 μ.μ. μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν έξω από το γαλλικό προξενείο με αφορμή τα γεγονότα στη Γαλλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *