Thursday , 2 May 2024

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό… χάος στους δρόμους –Πού γίνονται εργασίες – Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων οδηγών σε δρόμους της πόλης. Στο κυκλοφοριακό «χάος» προστίθενται οι εργασίες για … λίφτιγκ στους δρόμους, όπως έχει προγραμματίσει η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έχει πραγματοποιήσει από τις 09.00 το πρωί για αύριο, Τετάρτη 20 Μαρτίου, και μεθαύριο, Πέμπτη 21 Μαρτίου, αλλά και από την Τετάρτη 27 μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, θα συνεχιστούν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και καθαρισμού στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ12 (Μουδανιών) και Κ13 (νοσοκομείο Άγιος Παύλος), στην κεντρική διαχωριστική νησίδα και στα ερείσματα. Θα υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Έργα και στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Τριλόφου και στην 11η επαρχιακή οδό
Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από σήμερα, 19 Μαρτίου, μέχρι και το Σάββατο 23 Μαρτίου στην 29η και στην 11η επαρχιακή οδό. Συγκεκριμένα, θα γίνουν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων:

-Επί της 29ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Τριλόφου – όριο Νομού μετά τον κόμβο Σχολαρίου (έξοδος προς Θεσσαλονίκη) στην κατεύθυνση προς Σχολάρι.

-Επί της 11ης επαρχιακής οδού και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα από τον Σοχό έως τη διασταύρωση της Νιγρίτας και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Έργα και προς Πλαγιάρι και Επανομή
Σήμερα και αύριο, Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Μαρτίου, πραγματοποιούνται από τις 8.30 το πρωί εργασίες συντήρησης στην 28η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής. Ειδικότερα, θα γίνουν εργασίες καθαρισμού της επενδεδυμένης τάφρου που βρίσκεται δεξιά στην κάθοδο της 28ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Πλαγιαρίου – Επανομής από την έξοδο Πλαγιαρίου μέχρι τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΗΛΙΟΣ». Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *