Tuesday , 30 April 2024

Θεσσαλονίκη: Τούμπαρε ΙΧ στον Εύοσμο – Ομιλία Κουτσούμπα στο Βελίδειο – Το «Thessaloniki Tuning Show» στη ΔΕΘ- Τί… συμβαίνει στην πόλη

Μ’ ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα ανέτειλε η σημερινή μέρα, Παρασκευή 5 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη. Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα -στο οποίο… άγιο είχαν οι οδηγοί, αφού δεν υπήρξαν τραυματίες -σημειώθηκε νωρίς στις 05.30 το πρωί στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην οδό Καραολή και Δημητρίου, λίγο πριν από τη συμβολή της με την οδό Δενδροποτάμου, με κατεύθυνση προς τον Εύοσμο, ενώ το ένα όχημα ανετράπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα από αυτά, το φορτηγάκι, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου για να μην πέσει πάνω του… έστριψε το τιμόνι του Ι.Χ. Αυτό έπεσε πάνω στο παρμπρίζ σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε. Το ευτύχημα ήταν πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Κατά τα άλλα «ποικίλη» είναι και η σημερινή ατζέντα των δρώμενων στη Θεσσαλονίκη. Και περιλαμβάνει:

ΔΕΘ: Από σήμερα «ανοίγει» το «Thessaloniki Tuning Show»
Με εντυπωσιακά αυτοκίνητα και εκπλήξεις ανοίγει σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, το «Thessaloniki Tuning Show» στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα για ένα τριήμερο… υπόσχεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στους λάτρεις των τεσσάρων τροχών. Η δημοφιλής εκδήλωση επιστρέφει στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης σήμερα, αύριο 6 και 7 Απριλίου και… φιλοξενείται στα τέσσερα μεγαλύτερα περίπτερά της (2, 3, 16 και 17) καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος των εξωτερικών χώρων.

Σπορ, tuning και lifestyle αγωνιστικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα
To «Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show» κάνει μια μεγάλη προσπάθεια που εξελίσσεται στην ετήσια συνάντηση του αυτοκινήτου, όπου οι κατασκευαστές παρουσιάζουν ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά διαθέτουν, ενώ η αγορά «aftermarket» συμμετέχει δυναμικά καθώς αποτελεί πλέον το καινοτόμο εργαλείο marketing του μέλλοντος για την αυτοκινητοβιομηχανία. H έκθεση περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σε αναλώσιμα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά, ζάντες, εξοπλισμό συνεργείων, εξατμίσεις, βελτιώσεις, συστήματα βαφής, πλυντήρια, προγράμματα διαχείρισης, εργαλεία, λιπαντικά, μπαταρίες, επαγγελματική ένδυση και γενικά ότι σχετίζεται με το after sales support του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει επίσης σπορ αυτοκίνητα, tuning και lifestyle αγωνιστικά, ηλεκτρικά και κλασικά αυτοκίνητα. Είναι μια εκδήλωση που εξελίσσεται κάθε χρόνο, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους εκθέτες, πρεμιέρες και αποκλειστικά αξιοθέατα. Είναι αναμφίβολα μια ελληνική έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.
*Οι τιμές των εισιτηρίων: Για ενήλικες 10 ευρώ, ελεύθερη η είσοδος για παιδιά ηλικίας κάτω των 8 χρόνων. Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή: 12.00 μ. -20.00 μ.μ. και το σαββατοκύριακο από τις 10.00 π.μ. -20.00 μ.μ.

«Βελλίδειο»: Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα σε συγκέντρωση του κόμματός του
Στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την προεκλογικής περίοδο ενόψει ευρωεκλογών, βρίσκεται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα μιλήσει στις 19.30 μ.μ.σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο με θέμα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση – Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, του λαού!».

Ωραιόκαστρο: Δωρεάν μαθήματα κεραμικής- πηλού στη δημοτική βιβλιοθήκη
Άρχισαν τα δωρεάν μαθήματα κεραμικής- πηλού για ενήλικες που διοργανώνει η αντιδημαρχία Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης του δήμου Ωραιοκάστρου στη δημοτική βιβλιοθήκη. «Το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας για τα μαθήματα κεραμικής ήταν τόσο μεγάλο, που οι θέσεις του τμήματος καλύφθηκαν πολύ γρήγορα», υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης Χριστίνα Αλίρη. Τα μαθήματα παραδίδει η κ. Παναγιώτα Μπόζα στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 21Α, Ωραιόκαστρο, τηλ. 2313304067) και ολοκληρώνονται τέλη Απριλίου.

ΕΟΔΥ: Πού γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test
Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες. Σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, τα σημεία ελέγχων στη Θεσσαλονίκη είναι τα ακόλουθα:
-Νότια Πύλη ΔΕΘ, Αγγελάκη με Λεωφ. Στρατού, 9:30 π.μ.-19:00 μ.μ.
-Νοσοκομείο Παπανικολάου, Εξοχή, 08:30 π.μ.- -15:00 μ.μ.
-Δ. Πυλαίας, ΚΑΠΗ Ασβεστοχωρίου, Ευζώνων 1, Ασβεστοχώρι, 09:00 π.μ.- -15:00 μ.μ.
-Δ. Καλαμαριάς, Δημοτικό θέατρο, Χηλής και Τριπόλεως, 09:00 π.μ.- -15:00 μ.μ.
-Δ. Θέρμης, κτίριο κοινότητας, Βασιλικά, 09:00 π.μ.-15:00 μ.μ.
-Δ. Θερμαϊκού, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Νέοι Επιβάτες, 09:00 π.μ. -14:30 μ.μ.
-Δ. Χαλκηδόνας, Αγροτικό ιατρείο, Άγιος Αθανάσιος, 09:30 π.μ.-14:30 μ.μ.
-Δ. Κορδελιού-Ευόσμου, Πολιτιστικό Κέντρο, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, 09:00 π.μ. -15:00 μ.μ.
-Δ. Δέλτα, ΚΑΠΗ, Κύμινα, 09:00 π.μ. -14:00 μ.μ.
-Δ. Ωραιοκάστρου, Α ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, Τραπεζούντος 31, 09:00 π.μ. -14:30 μ.μ.
-8ο Παράρτημα ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης, Αρτάκης 9, Κάτω Τούμπα, 09:00 π.μ.-14:00 μ.μ.
-6ο Παράρτημα ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης, Νούκα Στέφανου 10, Χαριλάου, 09:00 π.μ. -14:00
-Κοινωνικό Ιατρείο Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Λαγκαδά 53, 10:00 π.μ.- 14:00 μ.μ.
-Ιατρείο ΕΟΔΥ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλίσσης Όλγας 198, στον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας, 09:30 π.μ. -15:00 μ.μ.
-Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, Κωνσταντινουπόλεως, 08:30 π.μ.-15:00 μ.μ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *