Friday , 3 May 2024

Θεσσαλονίκη: Το ΑΠΘ τιμά σήμερα το απόγευμα τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, σε ειδική τελετή στη Λέσχη Αξιωματικών

Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τιμά σήμερα το απόγευμα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ειδική τελετή πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου και θα διεξαχθεί στις 17.30 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα του πρυτανικού συμβουλίου του ΑΠΘ (7/9/2023), «το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τιμά τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο για το έργο του στην αμυντική θωράκιση της χώρας και για την εμπιστοσύνη του στη συμβολή του ιδρύματος στην εκπαίδευση και στην έρευνα των ενόπλων δυνάμεων».

Η εκδήλωση
Μετά τους χαιρετισμούς των πρυτανικών αρχών, θα μιλήσουν ο κοσμήτορας της Νομικής σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης και ο καθηγητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Γιώργος Καραγιαννίδης. Οι ομιλητές θα μιλήσουν για τον τιμώμενο και θα αναπτύξουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που επιτελεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Αμέσως μετά τις ομιλίες θα πραγματοποιηθεί η απονομή τιμής στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Φλώρο. Η ειδική τελετή θα ολοκληρωθεί με το μουσικό μέρος από τις φοιτήτριες της Νομικής της ΣΣΑΣ Άννα Μιχαήλ (πιάνο) και Μαρία Φλόκα (κοντραμπάσο), και τον φοιτητή του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Άγγελο Μιχαήλ (βιολί).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *