Friday , 3 May 2024

Θεσσαλονίκη: Τρία σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη στη Νεοχωρούδα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης τους

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νεοχωρούδας από τον φριχτό θάνατο που βρήκε 50χρονη γυναίκα όταν της επιτέθηκαν τρία σκυλιά μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Τη δάγκωναν μέχρι να ξεψυχήσει
Τα τρία τσομπανόσκυλα, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2.00 μετά το μεσημέρι ξέφυγαν από την εποπτεία του ιδιοκτήτη τους, πήδηξαν στη διπλανή αυλή και επιτέθηκαν θανάσιμα στη γυναίκα την οποία δάγκωναν μέχρι να ξεψυχήσει. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής «το σπίτι της είναι σχεδόν απροσπέλαστο έχει μεγάλη περίφραξη. Κανονικά είναι αδύνατο να πηδήξουν τα σκυλιά. Μάλλον βγήκε να κάνει εργασίες στην αυλή, είχε ανοιχτές τις πόρτες και αυτά μπήκαν μέσα και την κατασπάραξαν», υποστηρίζουν.

Επί τόπου το ΕΚΑΒ
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα. Η 50χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη Νεοχωρούδα. Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που μένει σε ένα σπίτι περίπου 300 μέτρα μακριά συνελήφθη και δήλωσε σοκαρισμένος. Τις έρευνες για τον άδικο θάνατο της 50χρονης έχουν αναλάβει άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *