Sunday , 28 April 2024

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για την 41 έγκυο –Την δολοφόνησαν ο σύντροφός της και ο φίλος του

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 41χρονης γυναίκας που βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Η σορός της βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική.

Οι έρευνες της αστυνομίας
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομί., ως δράστες της στυγερής δολοφονίας ταυτοποιήθηκαν ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος συνεργός του, οι οποίοι προσήχθησαν στο τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι δύο δράστες επιτέθηκαν στην 41χρονη με μαχαίρι, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή της Χαλκιδικής όπου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Μάλιστα, προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα και χρήματα. Στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου οι αρχές εντόπισαν αποτυπώματα του φίλου του που είναι σεσημασμένος. Ο συγκεκριμένος άνδρας προσήχθη στην αστυνομία όπου και φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί με τον σύντροφο της 41χρονης, την έγκυο γυναίκα. Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας η οποία είχε και ακόμα ένα παιδάκι 13 χρόνων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
 «Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο σύντροφός της και ο φίλος του της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *