Wednesday , 24 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου:“Η Ελλάδα ευγνωμονεί όσους κρατούν Θερμοπύλες στον Έβρο και στα νησιά του Β.Α.Αιγαίου και αγωνίζονται απέναντι στον κορωνοϊό”

Στον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει φέτος ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, αναφέρεται στο μήνυμα του ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.

“Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Ελλάδα ευγνωμονεί τα παιδιά της που κρατούν Θερμοπύλες στον Έβρο και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Υποκλίνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στον κορωνοϊό”, τόνισε ο κ. Καράογλου και σημείωσε πως “αυτοί είναι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που επιδεικνύουν τεράστια αποθέματα ατομικής ευθύνης, ψυχραιμίας και αποφασιστικότητας, κρατώντας την πατρίδα στα χέρια τους”.

Επιπλέον, ο υφυπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι “με τη στάση ζωής τους, επικαιροποιούν το μήνυμα της 25ης Μαρτίου, απαντώντας σε όλα τα μέτωπα πως για μια ακόμη φορά οι Έλληνες θα βγούμε νικητές”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *