Saturday , 20 April 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Ζητούμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να βγάλουμε την χώρα από την κρίση»

«Η ΝΔ ζητά ισχυρή λαϊκή εντολή ώστε να είναι αυτοδύναμη για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση».

Αυτό τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον 102 fm της ΕΡΤ3.

Όπως τόνισε ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, «αγωνιζόμαστε  να πείσουμε τους Έλληνες ότι δεν αρκεί μόνο να καταδικάσουν με την ψήφο τους τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θέλουμε να γεμίσουν οι κάλπες με ψηφοδέλτια της ΝΔ, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή και να διαμορφωθεί μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, η οποία θα βγάλει επιτέλους την Ελλάδα από την κρίση».

Επιπλέον, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως «δεν πολώνουμε, ούτε τραβάμε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους Έλληνες αλλά απευθυνόμαστε σε όλους και ενώνουμε τους Έλληνες προκειμένου η πατρίδα μας να κάνει άλμα προς τα εμπρός».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα εργασιακά, ο κ. Καράογλου  υπογράμμισε πως η ΝΔ φυσικά και δεν έρχεται ως «κοινωνικός οδοστρωτήρας», όπως επιχειρεί να την παρουσιάσει η σημερινή κυβέρνηση.

«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να πείσει τους Έλληνες με την σκανδαλολογία και την παροχολογία, τώρα επενδύει στα fake news και στην κινδυνολογία. Είμαστε ξεκάθαροι. Οι προβλέψεις για το εργατικό δίκαιο σαφώς και θα εφαρμόζονται. Έχουμε καλέσει τις επιχειρήσεις να σεβαστούν την εργατική νομοθεσία και από την ανάπτυξη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος να έχουν μερίδιο και οι εργαζόμενοι γιατί είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές ανάπτυξης ης ελληνικής οικονομίας», ανέφερε, μεταξύ άλλων.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *