Friday , 29 March 2024

Θεόδωρος Καράογλου: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι… ξέφραγο αμπέλι»

Στην ανάγκη να εμπεδωθεί και πάλι στις γειτονιές το αίσθημα ασφάλειας επικεντρώθηκε ο Θεόδωρος Καράογλου στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε στη Νέα Μηχανιώνα.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι… ξέφραγο αμπέλι. Η δημόσια τάξη είναι αγαθό και πρόκληση μιας ευνομούμενης κοινωνίας», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του, προσθέτοντας πως «για εμάς στη ΝΔ η ασφάλεια είναι δικαίωμα κάθε πολίτη» και παράλληλα προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας.

Επίσης χαρακτήρισε την «αδυναμία ή αν θέλετε την ανικανότητα του κράτους» να προστατεύσει τους πολίτες του ως τη μεγαλύτερη ήττα της δημοκρατίας. «Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι αν το κυβερνητικό “δεν μπορώ”, συνοδεύεται από το “δεν θέλω”», αναρωτήθηκε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, επικαλούμενος τις καταγγελίες αστυνομικών πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τους έχει «δέσει» τα χέρια.

«Το να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής στο σπίτι, στο δρόμο, στη γειτονιά του, δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή, ούτε κεντρώα πολιτική, αλλά επιβεβλημένη» είπε καταχειροκροτούμενος ο κ.Καράογλου, παρουσιάζοντας παράλληλα τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

«Λέμε όχι στο φόβο και την ανομία. Λέμε όχι στα άβατα στις πόλεις. Ως αυριανή κυβέρνηση δεσμευόμαστε πως ο νόμος Παρασκευόπουλου θα καταργηθεί, τα πανεπιστήμια δεν θα είναι άντρο ανομίας, η αστυνομία θα επιστρέψει στις γειτονιές, οι ποινές θα εφαρμόζονται. Θέλουμε ασφαλείς, ελεύθερους και αξιοπρεπείς πολίτες σε μια ασφαλή και αξιοπρεπή χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 20.30, ο κ. Καράογλου θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στη πλατεία της Χαλάστρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *